Αλλο πρωτοτυπία, άλλο ιδεοληψία

Αλλο πρωτοτυπία, άλλο ιδεοληψία

Πότε μια ομάδα επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη στην αμυντική τοποθέτηση; Όταν μαθαίνει κάτι καινούργιο και δεν έχει συνοχή.

Ο Παναθηναϊκός-αν έμενε ο Γιώργος Δώνης και ο Ινσούα που ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ να ανανεώσει δεν θα είχε κάτι καινούργιο να μάθει –μια χαρά ήταν με τον Αργεντινό, τον Διούδη και τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα.

Ο Πογιάτος άρχισε τις πρωτοτυπίες, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ από κάθε πικραμένο και χάσαμε ακόμα μια σεζόν πριν καλά-καλά σφίξουν τα κρύα. Υπάρχει περίπτωση να “κάψουμε” εντελώς τη χρονιά; Ανησυχούμε, αλλά δεν το πιστεύουμε, κυρίως γιατί ο Λάζλο Μπόλονι μας πείθει.

Ο έμπειρος Ρουμάνος έχει ιδέες και μεταδοτικότητα, γιατί διαθέτει εμπειρία που αποτελεί τον καλύτερο δάσκαλο. Ελπίζουμε μονάχα να καταλαβαίνει τη διαφορά της πρωτότυπης ιδέας από την ιδεοληψία. Η πρώτη θα τον οδηγήσει να φτιάξει κάτι καλό, η δεύτερη θα τον φέρει αντιμέτωπο με την λαϊκή κατακραυγή. Ο Πογιάτος κατέφυγε στην παρωχημένη σκέψη των δύο φορ κι αυτή την απέλυσε.

Ομολογούμε ότι οι αναβιώσεις ξεχασμένων συστημάτων είναι συναρπαστικές ιστορίες –πλην όμως αν κάτι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το έχει αφήσει πίσω για δεκαετίες, ε, όλος και κάποιος λόγος θα υπάρχει! Ο Ισπανός το διαπίστωσε από πρώτο χέρι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News