Στοίχημα του Μπόλονι ο Χατζηγιοβάνης

Το σχόλιο στο site της ΠΑΕ για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη

Ποιο θα είναι το δυσκολότερο στοίχημα του Λάζλο Μπόλονι φέτος; Φυσικά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο Μυτιληνιός είναι απ’ τα μικράτα του μέσα στον Παναθηναϊκό, υποτίθεται ότι μετά από τρεις σεζόν ωρίμασε, έγινε πιο ομαδικός, βελτίωσε την τεχνική του κι έμαθε -χάρη στον Γιώργο Δώνη- να κινείται σωστότερα στο τερέν, άλλωστε στην ίδια θέση έπαιζαν.

Όλα αυτά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι συμβαίνουν, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Κυρίως γιατί ο μικρός είναι παίκτης ψυχολογίας κι αν του μπει κάτι αρνητικό στο μυαλό δείχνει να τον «τρώει» χωρίς να τον αφήνει να δείξει την ποιότητά του.

Όμως θα πρέπει ο νέος προπονητής να τον πείσει ότι μπορεί να προσφέρει και χωρίς να είναι βασικός κι αυτό εύκολο δεν είναι. Κυρίως γιατί δυο χρόνια τώρα ο Τάσος δεν ήταν απλά ενδεκαδάτος, αλλά έπαιζε σε ομάδες που στηρίζονταν πάνω του.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Σε αυτές τις ηλικίες δεν θέλει και πολύ να “πειραχτεί” το μυαλό σου. Όμως η αλήθεια είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: για να κάνει καριέρα ο Χατζηγιοβάνης οφείλει να μάθει από τις “κακουχίες” του ανταγωνισμού, στον οποίο δεν είναι συνηθισμένος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber