"Εδειξε" ενδεκάδα ο Μπόλονι
Ο Λάσλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει καταλήξει στη διάταξη του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Βόλο, αλλά και τους «εκλεκτούς» που θα αποτελέσουν την ενδεκάδα του Τριφυλλιού.
Ο Ρουμάνος τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο αναμένεται να παίξει σύστημα «4-4-2» με τον Μαουρίσιο να κάνει την παρθενική του εμφάνιση και τον Αϊτόρ να επιστρέφει στο ένα «φτερό» της επίθεσης.
Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Σένκεφελντ και Πούγγουρας (εκτός ο Βέλεθ), από τα αριστερά ο Ζαγαρίτης, από τα δεξιά ο Σάντσες, στον άξονα οι Κουρμπέλης και Μαουρίσιο, στα πλάγια θα αγωνιστούν Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης οι Μακέντα και Καρλίτος.
Από τους έντεκα του ΟΦΗ… θα μείνουν εκτός οι Μπουζούκης και Αλεξανδρόπουλος. Θυμίζουμε πως εκτός παραμένουν οι Αγιούμπ, Αντονίτο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Βιγιαφάνες, Σαβιέρ και Χατζηθεοδωρίδης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν