Το πρώτο «στοίχημα» του Μπόλονι

Το πρώτο «στοίχημα» του Μπόλονι

Ο Ντάνι Πογιάτος έχασε γρήγορα την στήριξη του οργανισμού αφού δεν κατάφερε ο ίδιος με την δουλειά του να δώσει στην ομάδα του πλεονέκτημα κι ας είχε στο ξεκίνημα πρόγραμμα που της επέτρεπε να ξεκινήσει με νίκες-αυτοπεποίθησης.

Ο Ισπανός έφαγε ο ίδιος το κεφάλι του αφού στα πρώτα μέτρα του μαραθωνίου δεν διάλεξε τον κατάλληλο στρατό, δεν δημιούργησε τις σωστές προϋποθέσεις, ώστε να βγει το πείραμα με τον Καρλίτος έξω αριστερά.

Επιπλέον με τις αλλαγές του έδειχνε ότι δεν είχε καταλάβει καν τι παίκτες είχε στα χέρια του (αριστερά μπακ ο Μαυρομάτης και ο Πούγγουρας, “δεκάρι” ο Σαβιέρ).

Η ομάδα αν κι είχε καλύτερο ρόστερ από τις προηγούμενες σεζόν κατέβαινε στο χορτάρι χωρίς ψυχολογία, χωρίς ηγέτες και χωρίς λειτουργικό επιθετικό πλάνο χάνοντας βαθμούς από αντιπάλους που δεν ίδρωσαν και πολύ για να καταφέρουν να μείνουν όρθιοι απέναντι στους πράσινους .

Αυτό το τελευταίο είναι που πονά περισσότερο, αυτό καλείται πρωτίστως να διορθώσει ο Λάζλο Μπόλονι μιας και ψυχολογικά οι πράσινοι είναι ένα με το πάτωμα, βλέποντας να στραπατσάρονται από ομάδες που κανονικά δεν θα έπρεπε καν “να τις βλέπουν”.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News