Αλαφούζος: «Τελειώνει» τους... διευθυντές

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Έναν ποδοσφαιράνθρωπο με λιγότερος αρμοδιότητες από εκείνες του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να προσλάβει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλήρωσε ακριβά τα… σφάλματα των Τσάβι Ρόκα και Νίκου Νταμπίζα.

Δεν είναι ξεκάθαρο το πλάνο που θα καταστρώσει ο Παναθηναϊκός, ύστερα από τις απολύσεις των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα.

Όπως γράφτηκε και πριν λίγες μέρες στο newspao.gr, τα «ράβε – ξήλωνε» θέλει να τα αποφύγει ο Γιάννης Αλαφούζος από δω και στο εξής. Την κατεύθυνση αυτή, δείχνει και η προαγωγή του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ως βοηθό προπονητή.

Από κει και πέρα, ο Ρόκα θα μείνει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο οποίος θα είναι ένας άνθρωπος, που να έχει πλούσια γνώση περί του ποδοσφαίρου, και θα έχει λιγότερες αρμοδιότητες από έναν κλασσικό τεχνικό διευθυντή. Θα είναι περισσότερο σκάουτερ και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News