Αλαφούζος: «Τελειώνει» τους... διευθυντές
Έναν ποδοσφαιράνθρωπο με λιγότερος αρμοδιότητες από εκείνες του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να προσλάβει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλήρωσε ακριβά τα… σφάλματα των Τσάβι Ρόκα και Νίκου Νταμπίζα.
Δεν είναι ξεκάθαρο το πλάνο που θα καταστρώσει ο Παναθηναϊκός, ύστερα από τις απολύσεις των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα.
Όπως γράφτηκε και πριν λίγες μέρες στο newspao.gr, τα «ράβε – ξήλωνε» θέλει να τα αποφύγει ο Γιάννης Αλαφούζος από δω και στο εξής. Την κατεύθυνση αυτή, δείχνει και η προαγωγή του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ως βοηθό προπονητή.
Από κει και πέρα, ο Ρόκα θα μείνει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο οποίος θα είναι ένας άνθρωπος, που να έχει πλούσια γνώση περί του ποδοσφαίρου, και θα έχει λιγότερες αρμοδιότητες από έναν κλασσικό τεχνικό διευθυντή. Θα είναι περισσότερο σκάουτερ και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν