Η ευκαιρία του Χατζηγιοβάνη

Η πανηγυρική σέλφι του Χατζηγιοβάνη από τα αποδυτήρια του «Βικελίδης»

Με τον Αϊτόρ εκτός ρυθμού, τον Βιγιαφάνιες τραυματία, τον Εμμανουηλίδη “χαμένο”, η ευκαιρία που δίνεται στον Τάσο Χατζηγιοβάνη να καθιερωθεί είναι μεγάλη.

Ο Μυτιληνιός ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο 2ο ημίχρονο του ματς με τον Άρη και λογικά θα είναι ενδεκαδάτος στην Κρήτη. Μετά την περσινή αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε τακτική στις διαπραγματεύσεις με παίκτες που είχαν συζητήσει για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Προτεραιότητα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του μέσα σε 48 ώρες!

Συγκεκριμένα στις 17/10/2019 και λίγο μετά την αποχώρηση Νταμπίζα ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τον παίκτη και του είπε την πρόθεση του κλαμπ να του κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση, για να κλείσει στην ομάδα. Όντως, αυτή η πρόταση εστάλη προς τον εκπρόσωπο του, ήταν ελαφρά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, το παιδί υπέγραψε και πρόσφερε κάποια εξαιρετικά ματς (με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο) αποτελώντας μια από τις λίγες “σταθερές” της ομάδας πέρσι.

Το καλοκαίρι ο ερχομός ποιοτικών μεσοεπιθετικών τον άγχωσε, στα φιλικά ήταν “αλλού”, αλλά είδαμε απέναντι στον Άρη πως η ποιότητα δεν του λείπει, επιπλέον δείχνει να έχει και καλά τρεξίματα που αυτή την εποχή αγνοούνται στο Κορωπί. Στο χέρι του είναι να “κερδίσει” τον Λάζλο Μπόλονι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News