Πληρώνει τον προγραμματισμό

Πληρώνει τον προγραμματισμό

Στον Τσάβι Ρόκα αποδίδεται έλλειψη προγραμματισμού σε σημείο τις μεταγραφές να φτάνει να τις κάνει ο…ιδιοκτήτης που άριστη σχέση με το ποδόσφαιρο δεν λες ότι έχει (ούτε καν καλή).

Η ομάδα λίγο πριν τα εργομετρικά τεστ, τις μετρήσεις και τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού έμπαινε στο Κορωπί έχοντας στο ρόστερ επτά εξτρέμ (Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μολό, Εμμανουηλίδη), έξι φορ (Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσή, Περέα, Βέργο, Σέχου), μηδέν αυθεντικούς ακραίους μπακ και μόνο ένα διαθέσιμο αριστερά το νεαρό Βασίλη Ζαγαρίτη (τραυματίας ο άτυχος Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης). Όλα αυτά ενώ ο Ισπανός ήξερε μήνες πριν ότι Γιόχανσον, Ινσούα χαιρετούσαν ενώ ο ίδιος ευλόγησε την αποχώρηση Βαγγέλη Θεοχάρη ο οποίος στα πλέι-οφ ήταν τιμιότατος παίζοντας σε θέση την οποία δεν γνώριζε.

Προσθέστε στα παραπάνω ότι δεν έγινε το παραμικρό με τις αποδεσμεύσεις (Μπεκ και Μολό εξακολουθούν να πληρώνονται από το σύλλογο), ένα πεδίο που έχει μετατραπεί σε βραχνά επί των ημερών Αλαφούζου που δεν ξεχνάει τις περιπτώσεις Μουνιέ και Βέμερ.

Ακόμα και οι Φακούντο, Χουάνκαρ, Αντονίτο που ήρθαν προς το τέλος δεν έχουν προσφέρει, ο Αργεντινός είναι “φάντασμα”, ο Ισπανός είναι καλός παίκτης αλλά δεν έχει ρυθμό κι ο έτερος Ίβηρας με το που πάτησε ελληνικό έδαφος κρεβατώθηκε με αναπνευστικά προβλήματα. Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη.

Η ουσία είναι πως προετοιμασία και φιλικά έγιναν χωρίς τους βασικούς ακραίους αμυντικούς κι ο Πογιάτος είχε ένα επιπλέον μπελά στο κεφάλι του, από τους πολλούς που τον…πλάκωσαν, δημιουργώντας του “ασφυξία”.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News