Αλαφούζος για Ρόκα: «Για αυτά φταίει...»

Αλαφούζος για Ρόκα: «Για αυτά φταίει...»

Η εντός έδρας ήττα από τον ‘Αρη, η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή (1 βαθμός στα πρώτα τρία επίσημα ματς), μα πάνω απ’ όλα η κάκιστη εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο, έχουν πολλαπλασιάσει την εσωστρέφεια στο «τριφύλλι», που έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο 15ήμερο, στη νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών Ομάδων.

O Γιάννης Αλαφούζος δεν σκοπεύει στην παρούσα φάση να προβεί σε αλλαγή προπονητή ή τεχνικού διευθυντή ή και των δυο μαζί.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει βεβαίως πως δεν έχει παράπονα και δη μεγάλα κι από τους δύο…

Ισως ακόμη μεγαλύτερα, σύμφωνα με τη Sportday, από τον 46χρονο τεχνικό διευθυντή, όχι μόνο διότι ο Πογιάτος ήταν δική του αποκλειστική επιλογή αλλά και γιατί θεωρεί πως υπήρξαν πολλές αστοχίες από μέρους του στην οικοδόμηση του ράστερ αλλά και στην καθημερινή παρουσία του εντός ομάδας.

Αντίστοιχα θεωρεί πως έχει ευθύνες κι ο Πογιάτος ως προς τη διαχείριση των καταστάσεων και την αγωνιστική προετοιμασία των πρασίνων Εντούτοις στο δικό του μυαλό θεωρεί πως πρέπει να τους δοθεί ευκαιρία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News