Χατζηγιοβάνης: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη»
Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια στάθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.
Ο Χατζηγιοβάνης υποστήριξε πως οι πράσινοι είχαν καλύτερη παρουσία από τον Άρη, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΣΚΑΪ:
«Στα προηγούμενα δύο ματς δεν είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και ήρθε η ήττα. Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι, αλλά μας στεναχωρεί που ηττηθήκαμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να ανέβουμε στη βαθμολογία».
Για τη συνέχεια: «Έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει φάσεις και να πιέζει από την αρχή τον αντίπαλο κι αν έχουμε τις ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός