Τετ α τετ και «μήνυμα» Πογιάτος σε Σερπέζη ενόψει Άρη

Τετ α τετ και «μήνυμα» Πογιάτος σε Σερπέζη ενόψει Άρη

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Αρη, με τον Ντάνι Πογιάτος να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ενας από τους παίκτες που τέθηκαν νοκ άουτ είναι ο Αγιούμπ και ήδη ο Πογιάτος δείχνει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Σερπέζη ο οποίος προετοιμάζεται να πάρει για δεύτερη φορά φέτος φανέλα βασικού στο 4-3-3.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Πογιάτος δεν έδειξε τίποτα όσον αφορά την τακτική ωστόσο το τετ α τετ που είχε με τον Σερπέζη ήταν ενδεικτικό των σκέψεών του, σύμφωνα με τη Sportday.

Από εκεί και πέρα ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης διότι εξακολουθεί να νιώθει λίγο βαρύ τον προσαγωγό του. Εάν ο Ισπανός μπακ μπει σε φουλ ένταση θα ξεκινήσει βασικός.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr