Αυστηρό μήνυμα Αλαφούζου σε Ρόκα-Πογιάτος - Ποια η ατάκα του

Αυστηρό μήνυμα Αλαφούζου σε Ρόκα-Πογιάτος - Ποια η ατάκα του

Η προχθεσινή ισοπαλία στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίον έχασε άλλους δύο βαθμούς ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που όφειλε να το έχει καθαρίσει εκνεύρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού προσπάθησε να αξιολογήσει συνολικά την κατάσταση επιλέγοντας να μην μπει στη διαδικασία των εν θερμώ αποφάσεων.

Χθες το πρωί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε απευθείας επικοινωνία και με τον Ρόκα και με τον Πογιάτος προκειμένου να ακούσει με μεγαλύτερη ηρεμία πλέον την άποψή τους για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την αναιμική εικόνα και κυρίως την παθητική νοοτροπία μέσα στο γήπεδο.

Το μήνυμά του πάντως και στους δύο ήταν ξεκάθαρο. «Είναι δική σας η ευθύνη να αλλάξει η εικόνα μας άμεσα», ζητώντας αντίδραση απ όλους στο γήπεδο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr