Αυστηρό μήνυμα Αλαφούζου σε Ρόκα-Πογιάτος - Ποια η ατάκα του

Αυστηρό μήνυμα Αλαφούζου σε Ρόκα-Πογιάτος - Ποια η ατάκα του

Η προχθεσινή ισοπαλία στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίον έχασε άλλους δύο βαθμούς ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που όφειλε να το έχει καθαρίσει εκνεύρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού προσπάθησε να αξιολογήσει συνολικά την κατάσταση επιλέγοντας να μην μπει στη διαδικασία των εν θερμώ αποφάσεων.

Χθες το πρωί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε απευθείας επικοινωνία και με τον Ρόκα και με τον Πογιάτος προκειμένου να ακούσει με μεγαλύτερη ηρεμία πλέον την άποψή τους για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την αναιμική εικόνα και κυρίως την παθητική νοοτροπία μέσα στο γήπεδο.

Το μήνυμά του πάντως και στους δύο ήταν ξεκάθαρο. «Είναι δική σας η ευθύνη να αλλάξει η εικόνα μας άμεσα», ζητώντας αντίδραση απ όλους στο γήπεδο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News