Λόγια αγάπης αν και είχε κάθε λόγο να είναι στραβωμένος

Λόγια αγάπης αν και είχε κάθε λόγο να είναι στραβωμένος

Κέρδισε τις εντυπώσεις με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο έμπειρος αμυντικός που δέθηκε με την ομάδα και τον περίγυρό της (άσχετα αν ουδείς τον θεωρούσε κάτι σπουδαίο) θα μπορούσε να ήταν θυμωμένος με το τριφύλλι μιας και δεν είχε την αντιμετώπιση που δικαιούνταν από τους Ισπανούς.

Όπως και να το κάνουμε ήταν άκομψο να επικοινωνείς στον ποδοσφαιριστη ότι δεν είναι σίγουρος για τη νέα σεζόν κι εκείνος στις 6 Αυγούστου να μαθαίνει ότι “κόπηκε” διαβάζοντας στον πίνακα ανακοινώσεων (!) πως ήταν στο γκρουπ των εργομετρικών που απάρτιζαν όσοι δεν ήθελε να δουλέψει ο Ντάνι Πογιάτος.

Η επικοινωνία του Τσάβι Ρόκα με τον παίκτη έγινε αφότου ο Κολοβέτσιος είχε πάρει την …κρυάδα δίχως να τον ειδοποιήσει κανείς, τονίζοντάς του ότι ο κόουτς ήθελε στόπερ με άλλα χαρακτηριστικά.

Ο Κολοβέτσιος ήταν ο καλύτερος παίκτης στη διαδικασία των playoffs, με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με την ΑΕΚ και την εντός έδρας ήττα με 3-1. Πολλοί είπαν πως με την επιστροφή Μαυρομάτη θα μπορούσαν ν’ αποτελούν τις εναλλακτικές του ντουέτου Σένκεφελντ-Πούγγουρα δίχως η ομάδα να χρειαστεί να …ξηλωθεί για τον Φραν Βέλεθ.

Το ζητούμενο στην περίπτωση του ήταν τόσο η λογική της απόφασης για αποδέσμευση αλλά κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο αυτή επικοινωνήθηκε προς τον παίκτη που ήταν από τους πιο αγαπητούς στα αποδυτήρια, με το κόψιμό του να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως (κι όχι τόσο κολακευτικά προς την πλευρά του τεχνικού διευθυντή) από τους Έλληνες παίκτες.

Ανεξαρτήτως της πίκρας που μπορεί να έχει μέσα του ο παίκτης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα στο “αντίο” του, κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version