«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Λύρατζη»
Πέρα από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται και η ΑΕΚ στο κάδρο για την απόκτηση του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός, με τη σύμφωνη γνώμη και του Γιάννη Αλαφούζου, έχει βάλει στο στόχαστρό του τον νεαρό δεξιό μπακ του «Δικεφάλου» και το τοπίο θα ξεκαθαριστεί μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι των ασπρόμαυρων με την Μπενφίκα.
Ωστόσο, στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων ενδέχεται να προστεθεί και ο έτερος «Δικέφαλος», η ΑΕΚ. Στα Σπάτα λένε τα καλύτερα λόγια για τον ελπιδοφόρο μπακ από τον καιρό που διαπραγματευόταν ο τελευταίος την ανανέωση του συμβολαίου του στη Θεσσαλονίκη.
Για την… ώρα πιο ζεστός για τον Λύρατζη δείχνει ο Παναθηναϊκός και η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8