Αλαφούζος: «Γι' αυτό να πάρουμε τον Λύρατζη»

Αλαφούζος: «Γι' αυτό να πάρουμε τον Λύρατζη»

Μπορεί στον Παναθηναϊκό όλο το βάρος να έχει πέσει στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Τρίπολη, όμως ο Τσάβι Ρόκα παράλληλα συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μία από τις θέσεις στις οποίες τσεκάρει παίκτη ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είναι στο δεξί άκρο της άμυνα, όπως ίσως έχουν έχουμε εξελίξεις θέμα Λύρατζη.

Ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και δεν αποκλείται μετά το ματς του «δικεφάλου» με την Μπενφίκα να υπάρξουν νεότερα από τη στιγμή που ο παίκτης αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Sportday, παρουσιάζει ένα παρασκήνιο σχετικά με την επιλογή του παίκτη και τα «θέλω» του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γιατί επιλέχτηκε εντέλει ο Λύρατζης έχει να κάνει εν πολλοίς και με την πολιτική του κλαμπ και την απαιτούμενη ισορροπία στο ράστερ ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους που έχει ζητήσει κι από τον Γιάννη Αλαφούζο να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν θέλει να χαθεί η στόχευση και της ανάδειξης νεαρών Ελλήνων παικτών και σε συζητήσεις που έγιναν εσωτερικά αποφασίστηκε στις θέσεις των μπακ απ επιλογών να υπάρχουν ει δυνατόν Ελληνες ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό έκανε πίσω ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Πορτογάλου μπακ της Μπράγκα Ντιόγο Βιάνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News