Χατζηγιοβάνης: «Ανεβαίνει», αλλιώς .... πάγκος!

Ξέσπασε στον επόπτη ο Χατζηγιοβάνης: «Πας καλά;»

Με τους Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ στα πιτς ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει την ευκαιρία να κερδίσει τους προπονητές του που μέχρι σήμερα τον βλέπουν στα φιλικά να κάνει κατάχρηση ντρίμπλας και να παρουσιάζεται ατομιστής.

Στα 22 του και με μια οκταετία συμπληρωμένη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, επαγγελματίας από το 2016, ο Μυτιληνιός εξτρέμ καλείται να δώσει συνέχεια στην περσινή του σεζόν που ομολογουμένως ήταν καλή σε γκολ και ασίστ, πλην όμως η ομάδα -για μια ακόμα χρονιά έμεινε μακριά από τους στόχους της- συνεπώς…δώρο άδωρο.

Τι έχει προσφέρει ο Χατζηγιοβάνης; Πέραν της ελπίδας για το μέλλον, στα 22 του πια, είναι ένα γρήγορο παιδί, με γλυκό δεξί πόδι, άνεση να παίζει στη γραμμή, χωρίς ιδιαίτερα καλή σχέση με τα δίχτυα και δίχως την έφεση να “φτιάχνει” τους συμπαίκτες του.

Η περσινή τοου ανανέωση συμβολαίου εξελίχθηκε σε σίριαλ, για χάρη του “φαγώθηκε” ο Νίκος Νταμπίζας κι ο Τάσος ξεχώρισε εξαρχής ότι σε μια ομάδα όμως που χρησιμοποιούσε Μπεκ και Κολοβούς. Σήμερα όμως ο ανταγωνισμός αυξήθηκε στο φουλ, καλύτεροι παίκτες ήρθαν στο Κορωπί και τα αληθινά ζόρια άρχισαν. Ο παίκτης εμφανίζεται αγχωμένος στα φιλικά κι εκεί που μέχρι το καλοκαίρι η θέση του ως βασικός ήταν κατοχυρωμένη σήμερα ξεκινά από μειονεκτικότερη βάση σε σχέση π.χ με τον…Σαβιέ (!) που έχει κερδίσει πολύ κόσμο στο “Καλαφάτης”.

Οι συγκυρίες με τους τραυματισμούς των συμπαικτών ευνοούν τον Τάσο για να φωνάξει δυναμικό παρών στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν τις εκμεταλλευτεί καλώς, αν όχι, το βάθος του πάγκου καραδοκεί…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News