Πογιάτος: «Ψάχνεται» για Καρλίτος - Τετ α τετ με τον παίκτη

Πογιάτος: «Ψάχνεται» για Καρλίτος - Τετ α τετ με τον παίκτη

Αν κάτι σχολιάστηκε αρκετά, μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ήταν η εμφάνιση του Καρλίτος, αλλά και η θέση στην οποία αγωνίστηκε.

Ο Ισπανός επιθετικός, στο τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού, δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, στην κορυφή δηλαδή της επίθεησης, αλλά στα άκρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι εντελώς εκτός από τα νερά του. Μάλιστα, ο Ντάνι Πογιάτος και στη χθεσινή προπόνηση τον δοκίμασε στην ίδια θέση.

Ο προπονητής του τριφυλλιού θεωρεί ότι ο Καρλίτος έχει τη δυνατότητα, ξεκινώντας από τα άκρα, να συγκλίνει προς την περιοχή και να δημιουργεί φάσεις, κάτι που δουλεύει στις προπονήσεις.

Από την άλλη ο παίκτης θεωρεί πως το… έχει καλύτερα στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Πογιάτος, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Μένει πλέον να δούμε πως θα τον χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια ο προπονητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News