Χάνει και τα τρία φιλικά ο Βιγιαφάνιες
Πίσω στην προετοιμασία θα μείνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για μια εβδομάδα.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο newspao.gr, ο «Βίγια» ήταν ο μεγάλος «χαμένος» της προπόνησης της Παρασκευής.
Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για μια εβδομάδα. Αυτό θα έχει μεγάλες… συνέπειες, καθώς ο Αργεντινός μέσος θα απουσιάσει από τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Μαρκό, ΟΦΗ και Λαμία.
Επομένως, θα μείνει πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού. Το τελευταίο του παιχνίδι με την Μονάρκας το έδωσε τον Μάρτιο και θα απουσιάσει από τον πρώτο κύκλο των φιλικών.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τον δει με τα πράσινα ξανά για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, πιθανότατα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αρχές Σεπτέμβρη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού