Η ατάκα του Παύλου, οδηγός για το «Παναθηναϊκός TV»
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απορρίψει τα 5,7 εκατ. ευρώ της NOVA και να προχωρήσει στη δημιουργία του «Παναθηναϊκός TV».
Οι πράσινοι στην ανακοίνωσή τους, εξηγώντας το σκεπτικό τους, τόνιζαν ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.
Η συγκεκριμένη απόφαση, θυμίζει την ατάκα που είχε πει κάποτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος όταν έκανε διαπραγματεύσεις με την NOVA (τότε Filmnet) και την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Live sport:
«Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρω. Μη μάθω όμως ότι το κανάλι σας έδωσε έστω και μία δραχμή περισσότερα σε άλλη ομάδα από όσα δίνει στον Παναθηναϊκός. Τότε για εμένα δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία…».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τι ζητούσε από τους διαιτητές
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84
- Τα δύο σενάρια: Πώς ο Παναθηναϊκός περνάει απευθείας στα playoffs της EuroLeague
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ημέρα, η ώρα και η έδρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84