Ο Ινσούα διέγραψε το «μόνο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα»! (pic)
Ο Εμάνουελ Ινσούα προβάρει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ και διέγραψε το tweet που έκανε αίσθηση το τελευταίο διάστημα «μόνο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα»!
Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είπε «βαριά» λόγια, τα οποία και δεν μπόρεσε να υποστηρίξει μέχρι τέλους. Ο ατζέντης και αδερφός του βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην «Ένωση».
Όπως ήταν λογικό, ο Ινσούα δεν θα μπορούσε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά της Αθήνας και να κουβαλάει μαζί του ένα – αν μη τι άλλο – οπαδικό tweet και γι’αυτό το διέγραψε!
Φαίνεται πως η πίστη και αφοσίωσή του στον Παναθηναϊκό κράτησε μόλις μερικές εβδομάδες, διότι επιβλήθηκε σε τελικό στάδιο ο επαγγελματισμός του.
Δείτε παρακάτω τη διαγραφή:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ