Επιβεβαιώνουν για Παναθηναϊκό και Οπάζο

Επιβεβαιώνουν για Παναθηναϊκό και Οπάζο

Επιβεβαιώνουν από τη Χιλή το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Όσκαρ Οπάζο αναφέροντας πως ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός θα εντείνει τις προσπάθειες του το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου για την εύρεση των «εκλεκτών» στις θέσεις των άκρων της άμυνας και του αμυντικού χαφ.

Από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι Χιλιανοί βάζουν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του δεξιού μπακ, Όσκαρ Οπάζο, το μπακ απ του Μαουρίτσιο Ίσλα στην Εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο Οπάζο δεσμεύεται με την Κόλο Κόλο ως τις 31 Δεκέμβρη και μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρέσκειάς του. Οπότε, ο Παναθηναϊκός έχει αβαντάζ, αφού το αντίτιμο για την ελευθερία του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο παλαίμαχος της Κόλο-Κόλο, Γκάμπριελ Μεντόζα μίλησε στην ιστοσελίδα «dalealbo.cl» και προέτρεψε τον Οπάζο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

«Θεωρώ ότι είναι μία ευκαιρία που του δίνεται, για να εξασφαλιστεί επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν έχει φτάσει στο απόγειο της καριέρας του και ίσως μία μεταγραφή στο εξωτερικό να τον βοηθήσει. Πρέπει να κάνει αυτό το βήμα» ανέφερε ο παλιός δεξιός μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News