Βιγιαφάνιες: Οι πρώτες ατάκες του στο αεροδρόμιο
Ανυπόμονος να παίξει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Λούκας Βιγιαφάνες στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο.
Αρχικά ο Βιγιαφάνιες είπε:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
“Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έκανα τα πάντα για να έρθω. Και ο Παναθηναϊκός με ήθελε και μου το έδειξε. Ο πρόεδρος, ο κύριος Αλαφούζος, μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο με θέλουν στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω”.
Και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:
“Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός τώρα να το απολαύσω, μετά από τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά. Πριν από λίγα χρόνια έφυγα, αλλά είχα πει ότι θα επιστρέψω. Τώρα είμαι και πάλι πίσω, στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος, θέλω να δω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το σταφ. Και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»