Απόφαση του 2016 "μπλοκάρει" οποιαδήποτε μεγάλη επέκταση της Λεωφόρου

Οι μακέτες του Αλαφούζου για γήπεδο στη Λεωφόρο

Νέα εξέλιξη στο γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, σε προγραμματισμένο ραντεβού τους που θα γίνει για τον Βοτανικό.

Ωστόσο, στη συνάντηση αυτή ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ θα μεταφέρει στον Δήμαρχο Αθηναίων αφενός τη δεδομένη επιθυμία του για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και χρήση από την μεθεπόμενη σεζόν…

Αφετέρου, και πιο σημαντικό ίσως, την κοινή γραμμή ΠΑΕ και ΑΟ ο Παναθηναϊκός να φτιάξει το γήπεδό του στη Λεωφόρο με το πλάνο που είχε παρουσιάσει η ΠΑΕ πριν από τέσσερα χρόνια!

Δηλαδή, με ολικό… λίφτινγκ και αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσεις αλλά και παρέμβαση στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ήτοι με διορθώσεις στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο κολυμβητήριο κάτω από την Θύρα 14 και στις υπόλοιπες αίθουσες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 η Αποκεντρωμένη Διοικηση Αττικης, έβγαλε απόφαση με την οποία επιτρέπει στη Λεωφόρο έως 19,700 θεατες!

Μια σημαντική λεπτομέρεια, που κανείς όμως δεν γνωρίζει αν μπορεί να ξεπεραστεί.

Απόφαση του 2016 "μπλοκάρει" οποιαδήποτε μεγάλη επέκταση της Λεωφόρου

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, ότι το «τριφύλλι» θα αποσυρθεί από την προοπτική του Βοτανικό, αλλά, με την πρόταση αυτή, θα καταδείξει ότι υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» και πως πρέπει να ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις ΑΟ και ΚΑΕ, πλην εκείνων της ΠΑΕ, για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποιες φήμες ότι εσχάτως ο Κώστας Μπακογιάννης επεξεργάζεται σχέδιο για κοινή στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Φήμες που, ούτε επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται…

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες θα δούμε τι θα γίνει με την εν λόγω υπόθεση, καθώς πρέπει να δούμε τι θα απαντήσει στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, στα χέρια του οποίου βρίσκεται πλέον η «μπάλα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News