Για 3+3 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Τρεις σίγουροι και τρεις υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι στον Παναθηναϊκό.

Στο τριφύλλι ακόμη κάποιοι ποδοσφαιριστές περνούν από… εξετάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, ωστόσο είναι δεδομένο πως σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα κάνει επιπλέον τρεις μεταγραφές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου το τριφύλλι έχει ξεμείνει με τον Θεοχάρη. Το ίδιο ισχύει και το άλλο άκρο της άμυνας, όπου μετά το σοκ με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση. Τέλος, ο Ρόκα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση και δεύτερου εξτρέμ μετά τον Αϊτόρ.

Ενίσχυση με ερωτηματικά

Εκτός από τις τρεις παραπάνω κινήσεις που θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν ακόμη τρεις δεύτερης ταχύτητας μεταγραφές, οι οποίες όμως μπορεί και να μην γίνουν. Η πρώτη αφορά ένα χαφ, πιθανότατα ενός εξαριού. Δεύτερη κίνηση ενός αναπληρωματικού δεξιού μπακ, αν δεν μείνει ο Θεοχάρης. Τρίτη υποψήφια μεταγραφή αυτή του σέντερ φορ. Μόνο αν πωληθεί ο Μακέντα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version