Χαντάκιας: Τι πραγματικά ισχύει για Παναθηναϊκό

Χαντάκιας: Τι πραγματικά ισχύει για Παναθηναϊκό

Μιλώντας στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, ο Δημήτρης Χαντάκιας που αγωνίζεται στην Τσέρνο Μόρε, «αποκάλυψε» πως έχει δεχτεί κρούσεις από τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού, Δημήτρης Χαντάκιας που πλέον αγωνίζεται στην Τσέρνο Μόρε της Βουλγαρίας, έχει δεχτεί προτάσεις από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

“Έχω μιλήσει με τις δύο ομάδες. Ο ατζέντης μου, μουε ίχε πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί”, ανέφερε ο 25χρονος παίκτης στη βουλγαρική ιστοσελίδα “TeamSport”.

Ποιο είναι όμως το… μυστικό των δηλώσεων; Ότι η μετάφραση ήταν λάθος με τον παίκτη να αναφέρεται για το περασμένο έτος και όχι για φέτος.

Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάει για στόπερ από την στιγμή που έχει Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Βέλεθ και Μαυρομμάτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News