Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ώρα: Να μείνει όρθιος στο Ηράκλειο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός παίζει στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Με πολλά προβλήματα και αποστολή… ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πέρα από τον Ινσούα, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, εκτός έμειναν ακόμα οι τραυματίες Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνες, Νατζ, Μπεκ, ενώ ο Θεοχάρης βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Στην 20αδα των Πράσινων έχουν επιλεχθεί επίσης και οι νεαροί Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Ζαγαρίτης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σχένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Μακέντα: «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω»

Ο Κίκο Μακέντα ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, κάτι που όπως είπε, έχει καταστήσει σαφές και στους ανθρώπους του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε ότι «Είπα πως νιώθω και πάλι σημαντικός παίκτης, μετά από πολλά χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι κάτι που θέλω και το κλαμπ το ξέρει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει.

Πιθανώς να είμαι ελεύθερος σε έξι μήνες. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, είμαι αφοσιωμένος στο παρόν. Όλοι ξέρουν πως θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News