Τα ποσά που "κόλλησαν" τη μεταγραφή Βιγιαφάνιες

Βιγιαφάνιες: «Θέλω να επιστρέψω»

Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Αν και το τριφύλλι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Ο Μορέλια Μονάρκας προσπαθεί να εξοικονομήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και εξελίσσεται σε σκληρή διαπραγματεύτρια. Η ομάδα του Μεξικού δεσμεύει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό με συμβόλαιο 800.000 ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να του δώσει αποζημίωση, ενώ του οφείλει και περίπου 300.000 ευρώ από την φετινή περίοδο.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, αλλά είναι άγνωστο μέχρι πότε. Είναι προφανές πως η Μορέλια Μονάρκας δεν θέλει να «κουβαλά» ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και θα επιδιώξει να το ξεφορτωθεί, αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News