Το tweet ανθρωπιάς της ΠΑΕ για Μίσιτς (pic)

Το tweet ανθρωπιάς της ΠΑΕ για Μίσιτς (pic)

Σε μια κίνηση άγνωστη για τα ελληνικά δεδομένα ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση σε ποδοσφαιριστή αντιπάλου και στην προκειμένη περίπτωση στον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού να είναι οι φορές που κάποια ομάδα ασχολείται με τα τεκταινόμενα της αντιπάλου. Και ειδικά όταν αναφερόμαστε στους «Big Four»…

Όμως, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένη να ενεργοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα και να παρουσιάσει στον κόσμο έναν υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας.

Τον ανθρωπισμό της προέβαλε, λοιπόν, η πράσινη ΠΑΕ και σε μια κίνηση που ξάφνιασε και παράλληλα εξέπληξε ευχάριστα, ευχήθηκε περαστικά στον Γιόσιπ Μίσιτς, έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών στα ελληνικά γήπεδα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος άτυχος των πλέι οφ, καθώς δεν θα πατήσει ξανά στο χορτάρι για τη φετινή σεζόν.

«Περαστικά Γιόσιπ! Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Σε περιμένουμε ξανά στο γήπεδο», ανέφερε το μήνυμα του Παναθηναϊκού στο Twitter, λίγο πριν ο Κροάτης περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να απαλλαχτεί από το πρόβλημα με την κύστη στη βουβωνική χώρα.

Δείτε παρακάτω (στη φωτογραφία Μίσιτς – Ανουάρ σε μια μάχη στο χώρο του κέντρου):

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News