«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Κυριάκο Παπαδόπουλο»

«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Κυριάκο Παπαδόπουλο»

Ανοιχτή πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε δύο εβδομάδες προπονήσεων με τους «πράσινους» και η ικανοποίηση του από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι διάχυτη.

Γι` αυτό το λόγο, το «τριφύλλι» προσέγγισε τον 28χρονο και του κατέθεσε πρόταση ακόμα και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τι ΑΠΕ.

Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. «Αγκάθι» παραμένει η μικρή πρόταση, αλλά έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι να παίξει ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος ανήκει στο Αμβούργο, αλλά ο σύλλογος τον έχει θέσει εδώ και τρεις μήνες εκτός ομάδας, υποχρεώνοντας τον να βγει στην αναζήτηση νέας επαγγελματικής «στέγης».

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγραψε το newspao.gr, ο Ελληνας στόπερ θα απασχολήσει εφόσον ρίξει το κασέ του και αποχωρήσει κάποιος βασικός αμυντικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News