Οι ατάκες και τα «καρφιά» Δώνη για την επιστολή Αλαφούζου!

Οι ατάκες και τα «καρφιά» Δώνη για την επιστολή Αλαφούζου!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Γιώργος Δώνης μετά την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως έλεγε από προχθές το βράδυ στο περιβάλλον του, σύμφωνα με τη Sportday, ο ίδιος πριν από το ξέσπασμά του την 20ή Φεβρουαρίου εξωθήθηκε σε παραίτηση μετά τα όσα τού μεταφέρθηκαν από συνεργάτες του Αλαφούζου. Πως επί της ουσίας θα έπρεπε να μείνει ή ο ίδιος ή ο Χρήστος Δώνης αλλά όχι και οι δύο μαζί στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.
«Και μετά λένε πως δεν απάντησε εγκαίρως ο Χρήστος στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Πώς θα μπορούσε να το κάνει όταν γνώριζε πως εφόσον ανανέωνε θα έφευγα εγώ ή το αντίστροφο;», έλεγε χθες στους δικούς του ανθρώπους ο 5Οχρονος προπονητής, συμπληρώνοντας με νόημα πως «εγώ θα κάνω τη δουλειά μου σωστά μαζί με τους συνεργάτες μου μέχρι την τελευταία μέρα Οποτε κι αν έρθει αυτή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News