Στο πλευρό του Παναθηναϊκού απέναντι στην Πάρμα ο Νίνης!

Νίνης: "Στην Ελλάδα οι οπαδοί εισβάλλουν συχνά"

Ο Σωτήρης Νίνης είναι στο πλευρό του Παναθηναϊκού στη δικαστική διαμάχη κόντρα στην Πάρμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή “Μαζί Το Σαββατοκύριακο” της ΕΡΤ:

Για την προσφυγή του ΠΑΟ στο CAS και τα τροφεία της Πάρμα: «Είναι μια ιστορία που δεν είναι νέα και όλοι και οι ποδοσφαιριστές είχαμε πρόβλημα, λόγω της κατάστασης που επικράτησε στην Πάρμα. Έχασαν αρκετοί τα λεφτά τους, όπως εγώ, και δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ ο Παναθηναϊκός ή και εμείς που χάσαμε τα λεφτά μας να τα πάρουμε ποτέ. Αλλά νομίζω ότι πλέον είναι δύσκολο αυτή την στιγμή μετά από τόσα χρόνια. Οι ενέργειες από εμάς έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα αυτό και η ομάδα χρεοκόπησε.

Δεν μας καλύπτει όμως κάτι γιατί δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε φυσικά πρόσωπα ή το κλαμπ γιατί έχει αλλάξει και όνομα, όποτε όλοι μας έχουμε χάσει τα λεφτά και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός τα τροφεία. Έχει δυσκολία το θέμα αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε όλες οι πλευρές και ο Παναθηναϊκός».

Για τα άδεια γήπεδα και την εικόνα που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού: «Σίγουρα χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Πρέπει να δοθεί χρόνος γιατί ποτέ ένας ποδοσφαιριστής δεν είχε χάσει τόσο έδαφος και κυρίως στον πρωταθλητισμό. Είναι ανάγκη και για το σώμα και για την ψυχολογία των αθλητών να υπάρξει μια πίστωση χρόνου. Είναι όλα διαφορετικά στο ποδόσφαιρο αν παίζεις μπροστά σε άδειες εξέδρες».

Για την άρνηση παικτών να παίξουν στην Ευρώπη λόγω κορονοϊού: «Όταν έχεις οικογένεια δεν είναι εύκολο να πάρεις το ρίσκο, ειδικά όταν γύρω σου έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι. Στην Ελλάδα το θέμα το χειρίστηκαν άψογα οι αρχές, στο εξωτερικό όμως το πρόβλημα είναι μεγάλο».

Για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα που θα αρχίσει ξανά: «Καλώς ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, θέλουν λίγο χρόνο οι παίκτες γιατί είναι επικίνδυνο να μπεις στη δράση μετά από τόσο καιρό. Όλες οι ομάδες τηρούν στην Ελλάδα τα πρωτόκολλα που πρέπει και σε γενικές γραμμές το χειρίστηκαν όλοι πολύ καλά το πρόβλημα της πανδημίας».

Για τον Παναθηναϊκό του Δώνη και το μέλλον: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια, υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά και αν τηρηθεί ένα πλάνο δουλειάς, γιατί αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο. θα υπάρχει συνέχεια και ο Παναθηναϊκός, αλλά και τα νεαρά παιδιά θα έχουν μέλλον»

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News