Πριμ-μαμούθ για το Νίνη έχασε ο Παναθηναϊκός!

Συμφωνία Νίνη - Σαρλερουά

Πως μια απόφαση της FIFA, κάνει οικονομική «ζημιά» στον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA έκρινε πως η νεοσύστατη Πάρμα δεν έχει… σχέση με την παλιά και άρα σβήνεται το χρέος ύψους 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη το 2012.

Στις 5 Απριλίου του 2019 η FIFA ενημερώθηκε από την ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως στις 19 Μαρτίου του 2015 η Πάρμα χρεωκόπησε. Στις 30 Αυγούστου του 2019 ο Παναθηναϊκός με αίτημά του ζήτησε τα χρέη της ομάδας που χρεωκόπησε να μεταφερθούν σε εκείνη που ιδρύθηκε μιας και επρόκειτο για ένα κλαμπ με παρόμοιο όνομα, σήμα, γήπεδο και χρώματα.

Ωστόσο, η FIFA αποφάσισε πως δεν μπορεί να αποδειχθεί πως το νεοσύστατο κλαμπ αποτελεί αθλητικό διάδοχο εκείνου που χρεωκόπησε. Για αυτό το λόγο οι πράσινοι δεν θα λάβουν τις περίπου 500.000 ευρώ που τους αναλογούσαν από την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News