Οι σίγουρες μεταγραφές

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένες κάποιες μεταγραφές και δεν θα επηρεαστεί το πλάνο ούτε από το μπάτζετ, ούτε από τις ανανεώσεις παικτών.

Ειδικότερα, θα γίνουν -σύμφωνα με την Πράσινη- τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν, ώστε να καλυφθούν τα κενά. Ένας βασικός εξτρέμ, ένας κεντρικός χαφ και ένας δεξιός μπακ. Δηαλδή, ανάγκες μείζονος σημασίας για τον Παναθηναϊκό του 2020-21.

Στα εξτρέμ το τριφύλλι θα προσπαθήσει να αποκτήσει ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Μια μεταγραφή που θα πάρει φανέλα βασικού σπίτι του.

Παίκτης θα έρθει και στον άξονα, δίπλα στον Κουρμπέλη, από τη στιγμή που ο Αγιούμπ υπολογίζεται ως «δεκάρι» περισσότερο, ενώ ο Χρήστος Δώνης δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ανανεώσει. Τέλος, από τη στιγμή που ο Γιόχανσον δεν θα μείνει και ο Αποστολάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ δεδομένη θεωρείται και η απόκτηση δεξιού μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News