Αλλάζει συνεχώς το μπάτζετ
Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πολιτική λιτότητας που συνεπάγεται πως τα έξοδα είναι πάντα όσα τα έσοδα, ίσως και λίγο λιγότερα έτσι ώστε να μειωθούν τα χρέη.
Αυτό σημαίνει πως το μπάτζετ επηρεάζεται πρακτικά όχι από τα χρήματα που θα βάλει ο μεγαλομέτοχος αλλά από τις χορηγικές συμφωνίες, το τηλεοπτικό συμβόλαιο κτλ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, το μπάτζετ στα χέρια του Τσάβι Ρόκα ενόψει της νέας σεζόν, αλλάζει μέρα με την ημέρα και αυτό διότι αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα από τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού.
Διαφορετικό θα είναι δηλαδή το μπάτζετ αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που θα σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έσοδα αλλά και αν η επόμενη σεζόν αρχίσει με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών που θα σημάνει νέες απώλειες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γκος κίνησε τη διαδικασία με σφοδρή επιθυμία να πάει στον Παναθηναϊκό»
- Γιαννακόπουλος: «Έληξε. Χάσαμε... Κάποιοι θα παρακαλάτε να μην είχε σφυρίξει το τέλος»
- «Θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ» - Τα δεδομένα για άλλη αλλαγή στο ρόστερ
- Οι δύο λέξεις του Πουαριέ μετά τη μεταγραφή Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό
- «Τα σπάει» η νέα προπονητική φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)