«Σκάει» πρόταση για Χατζηγιοβάνη από Στουτγκάρδη, προετοιμάζεται ο Ρόκα

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης (video)

Πρόταση από το γερμανικό ΄σύλλογο αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, η «Live Sport» αναφέρει πως η Στουτγκάρδη έχει ψηλά στη λίστα της τον Χαζτηγιοβάνη και η κατάθεση πρότασης συγκενρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Τόμας Χιτσλσμπέργκερ ασχολείται αυτή την περίοδο με τον 19χρονο Άντονι Μουσάμπα της Ναϊμέγκεν που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ολλανδία. Στην διεκδίκησή του όμως έχει εμπλακεί και η Ντόρτμουντ κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του για την Στουτγκάρδη.

Αντίθετα, η αντίστοιχη περίπτωση του Χατζηγιοβάνη είναι πιο εύκολη καθώς ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος και τα οικονομικά μεγέθη πιο προσιτά για τον γερμανικό σύλλογο. Σε αυτή τη φάση η Στουτγκάρδη «σκανάρει» τον Έλληνα εξτρέμ και θεωρεί ότι είναι εφικτή η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Η πλευρά του Χατζηγιοβάνη γνωρίζει για το ενδιαφέρον αλλά δεν έχει ακόμα κάτι χειροπιαστό. Ούτε και ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί κρούση ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Στουτγκάρδη. Το ενδιαφέρον ωστόσο υπάρχει και ο Τσάβι Ρόκα προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News