Τα δεδομένα με Νιλς και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα με Νιλς και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδους, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην κυπριακή αγορά την οποία γνωρίζει αρκετά καλά.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που καλοβλέπει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι ο Γερμανός μπακ της ΑΕΛ Νιλς Τεξέιρα, σύμφωνα με το κυπριακό 24sports.com.cy, καθώς αναζητεί τον διάδοχο του Ματίας Γιόχανσον ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την αθηναϊκή ομάδα.

Σύμφωνα πάντως με τη Sportday, ο 29χρονος αμυντικός (που έχασε φέτος τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΛ) είναι μεταξύ των περιπτώσεων που έχουν προταθεί στον Ρόκα, ωστόσο είναι πολύ χαμηλά στο… μπλοκάκι του Καταλανού.

Αυτή τη στιγμή έχουν οριοθετηθεί άλλοι στόχοι, για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η επικείμενη αποχώρηση του Γιόχανσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News