Ο Παναθηναϊκός, η Σίτι και το μεταξύ τους στοίχημα
Τι κοινό έχει ο Παναθηναϊκός με τη Σίτι; Κανένα θα βιαστούν να απαντήσουν πολλοί…
Η αλήθεια είναι ότι Παναθηναϊκός και Σίτι έχουν… κάψει τη γούνα τους από την UEFA και αυτό είναι το κοινό σημείο τους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό, αλλά κι ένα H2H στοίχημα. Στο στρατόπεδο αμφότερων μονοπωλεί το ενδιαφέρον το τι μέλλει γενέσθαι με τα ευρωπαϊκά δρώμενα. Αν και πότε δηλαδή οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παναθηναϊκός ή Σίτι θα παίξει πρώτος στην Ευρώπη (μετά την 1/7/2020);
Πράσινη ανατροπή;
Στο πράσινο στρατόπεδο τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Το «τριφύλλι» έχει αυξημένες πιθανότητες (πάνω από 50%) να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορεί με το γράμμα του νόμου ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμα έναν χρόνο ποινής να… σβήσει στην UEFA, ωστόσο έχει να παρουσιάσει έναν αρκετά καλό φάκελο για να του χαριστεί η Ομοσπονδία.
Η κατάσταση, η αλήθεια είναι, πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με όταν οι Ευρωπαίοι έριξαν την καμπάνα. Τώρα τα χρέη φέρονται να έχουν συμμαζευτεί, τα χρωστούμενα να έχουν φτάσει σε ένα λογικό σημείο και να είναι ρυθμισμένα. Το θέμα είναι αν θα δώσει η UEFA το… συγχωροχάρτι σε ένδειξη καλής θέλησης και κρίνοντας ότι το μήνυμα ελήφθη.
Αντίστροφη μέτρηση για τους Άγγλους
Η Σίτι έχει τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ποινή να αρχίζει από το καλοκαίρι του 2020, ενώ παράλληλα έχει «φάει» κι ένα βαρβάτο χρηματικό πρόστιμο. Με τα τωρινά δεδομένα το νωρίτερο που μπορεί να ξαναδούμε τους «πολίτες» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση -μετά την τρέχουσα περίοδο- είναι το καλοκαίρι/αρχή της σεζόν 2022/23.
Υπάρχει, ωστόσο, η πιθανότητα να παραταθεί η εφαρμογή της ποινής για τους Άγγλους και να τεθεί σε ισχύ με μια σεζόν καθυστέρηση. Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Παναθηναϊκός ή Σίτι;
Στα του στοίχημα Over, έχει βγει αγορά για το ποια από τις δύο ομάδες θα παίξει πρώτη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την 1/7/2020. Ξεκαθαρίζεται πως στην περίπτωση που η Σίτι τιμωρηθεί άμεσα και γίνει άρση του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι εκτός των συνόρων, δεδομένου του ότι οι Άγγλοι μπαίνουν απευθείας στους ομίλους του Champions League και ξεκινούν αρχές Σεπτέμβρη.
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού