Νέο συμβόλαιο για Σένκεφελντ

«Καθαρίζει» το ματς ο Σένκεφελντ, 2-0 ο Παναθηναϊκός (video)

Από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Παναθηναϊκός οφείλει την αγωνιστική του ανάταση είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Στο πρόσωπο του 29χρονου στόπερ ο Γιώργος Δώνης βρήκε μια αξιόπιστη λύση για την θωράκιση των μετόπισθεν, με την ικανοποίησή του να μην κρύβεται, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που σύμφωνα με τη “Real News” να φέρεται ότι έχει εισηγηθεί στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συνεργασία του “τριφυλλιού” με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο τόσο οι εν γένει πειστικές εμφανίσεις του όσο και η απόλυτη σοβαρότητα με την οποία πάντα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, ωθούν τα στελέχη της ΠΑΕ να εξετάζουν με καλές πιθανότητες την προοπτική να του προτείνουν ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες προφανώς αποδοχές.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Σένκεφελντ αποκτήθηκε μάλλον από… σπόντα. Ήταν το διάστημα που ο Δώνης με τον Νταμπίζα αναζητούσαν έναν δυνατό αμυντικό που συν τοις άλλοις να μην ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας. Τότε ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στην Αυστραλία, όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μέλμπουρν Σίτι, και εκείνες τις ημέρες είχε στα χέρια του πρόταση από τουρκική ομάδα. Εν τέλει επέλεξε να πει “ναι” στον Παναθηναϊκό, αντί 210-220.000 ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο.

Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει κιόλας ιεραρχήσει το ζήτημα του Σένκεφελντ ψηλά στη λίστα του, αναζητώντας τρόπο ώστε και νέα συνεργασία να μπορεί να του προσφέρει, και να τον ικανοποιήσει, βάσει των οικονομικών που έχει στη διάθεσή του. Σίγουρα η αλλαγή στη φορολογία των ΠΑΕ αποτελεί επιπρόσθετο όπλο στα χέρια του, με τον Ολλανδό θετικό κατά πληροφορίες να συζητήσει επέκταση της συνεργασίας του, δηλώνοντας ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παραμονή του στην Ελλάδα. Και μπορεί βιασύνη να μην καταγράφεται, αφού χρόνος υπάρχει και μάλιστα αρκετός, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι μετά από το τέλος των πλέι οφ, μια σειρά από εκκρεμείς υποθέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μπουν σε διαδικασία διευθέτησης. Και ανάμεσα σε αυτές θα είναι και το θέμα του δυναμικού κεντρικού αμυντικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News