Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming Ζωντανά 12-2-2020 | Κύπελλο

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ανατροπή πρόκρισης θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, Cosmote Sport 1).

Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας.

Ο Γιώργος Δώνης, όσο και οι παίκτες του, πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση με τους συνεργάτες του.

Links για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσής.

Εκτός έμεινε ο Ινσούα, καθώς δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και χθες συνέχισε τη θεραπεία του.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming | «Κατάσκοποι» στο ΟΑΚΑ

Άνθρωποι και εκπρόσωποι ομάδων αναμένεται να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του επαναληπτικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι ξένων ομάδων και μάνατζερ αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν από κοντά παίκτες των δύο ομάδων.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ενημέρωση πως θα υπάρχουν εκπρόσωποι από γερμανικούς, ολλανδικούς, τουρκικούς συλλόγους και ομάδες της Σκωτίας.

Παναθηναϊκός: «Αυτή η ομάδα ξέρει από ανατροπές. Σας περιμένουμε όλους σήμερα»

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο με πλάνα από τα παιχνίδια που η εφετινή ομάδα ανέτρεψε ένα αποτέλεσμα και καλεί τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ.

«Αυτή η ομάδα ξέρει από ανατροπές», αναφέρει η ΠΑΕ…

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live2/betting-top/?lang=ru

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News