Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ώρα: ΜΟΝΟ ΕΣΥ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ώρα: ΜΟΝΟ ΕΣΥ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ώρα: Και τώρα το ματς της χρονιάς. Στην άκρη, στην άκρη όλα… Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας (20.00).

Έχει χαρακτηριστεί και όχι άδικα το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, καθώς κρίνεται μία… διεκδίκηση τίτλου.

Στο τριφύλλι από την αρχή της σεζόν έχουν κυκλώσει τον στόχο του Κυπέλλου και σήμερα θέλουν, κόντρα στα προγνωστικά, να πάρουν την πρόκριση.

Όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου, εκτιμάται ότι περίπου 25.000 θεατές θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, καθώς η προπώληση είναι πολύ «ζωηρή».

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ώρα: Χωρίς Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Η επιθυμία του Εμάνουελ Ινσούα δεν ήταν αρκετή για να αγωνιστεί στη ρεβάνς προημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (20:00).

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί, συνέχισε τη θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Χατζηθεοδωρίδη να αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα στον αγώνα της Τετάρτης.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ. Στην 22άδα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

«Ελάτε νωρίς στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός ζητάει από τον κόσμο της ομάδας που θα παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να πάει νωρίς στο γήπεδο, ώστε να γλιτώσει την ταλαιπωρία.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας υπενθυμίζει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Κυπέλλου και καλεί τον κόσμο να πάει νωρίς στο ΟΑΚΑ εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18:00.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 50% επί της αρχικής αξίας του εισιτηρίου (αφορά όσους αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία μέσω του www.viva.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News