Λάρισα - Παναθηναϊκός: Εκδίκηση και... σερί - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Όργια» Παναθηναϊκού, 3-0 τον Ατρόμητο

Λάρισα – Παναθηναϊκός ώρα: Πολλά τα κίνητρα στον Παναθηναϊκό για διπλό απόψε (25/1 – 19.30) κόντρα στη Λάρισα (ΑΕΛ), εκτός έδρας.

Από τη μία, το τριφύλλι δεν μπορεί να ξεχάσει την ήττα στο ΟΑΚΑ, τις συμπεριφορές και δηλώσεις του Κούγια και από την άλλη θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που χτίζει στα τελευταία παιχνίδι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είδε τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει στην αποστολή. Εκτός, όμως, του αγώνα μένει ο Εμάνουελ Ινσούα, λόγω καρτών.

Την ίδια ώρα, οι Ανουάρ και Νάγκι βρίσκονται στην αποστολή, όχι όμως και ο Αγιούμπ, που είναι ανέτοιμος.

Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Λάρισα – Παναθηναϊκός ώρα: Το παρασκήνιο του deal με Καρλίτος

Την επιτυχία της επικείμενης μεταγραφής του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό πιστώνεται ο Τσάβι Ρόκα.

Όπως γράφει η «Πράσινη», ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» πάλευε εδώ και έναν μήνα την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού και τελικά κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ο 29χρονος φορ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Ο Καρλίτος δεν μπορεί να παίξει τώρα, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν σε τρίτη ομάδα (μετά τη Λέγκια και την Αλ Ουάχντα).

Ο παίκτης ψάχτηκε και για ομάδα εκτός Ευρώπης, όμως δεν βρήκε πρόταση που να τον καλύπτει και έτσι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που θα παίρνει μισό εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να κάνουν άλλη μεταγραφή, εφόσον δεν βρεθεί κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News