Ξάνθη - Παναθηναϊκός Live Streaming (ERT sports)

Ξάνθη - Παναθηναϊκός Live Streaming (ERT sports) | Xanthi - Panathinaikos

Ξάνθη – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια (15:00 ΕΡΤ Sports HD).

Πρόκειται για ένα ματς με έντονο το «άρωμα» των playoff. Οι Ακρίτες βρίσκονται στην 6η θέση με 26 βαθμούς με τους «πρασίνους» να ακολουθούν με έναν πόντο λιγότερο και ο νικητής αποκτά ένα μεγάλο αβαντάζ.

Κομβική θεωρείται για τον Παναθηναϊκό η σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, ΕΡΤ Sports).

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα εδραιωθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όμως δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Δώνης.

Ξάνθη – Παναθηναϊκός Live Streaming (ERT sports)

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ινσούα να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ινσούα.

Στον άξονα θα παίξει ο Ανουάρ που θα κάνει το ντεμπούτο του και ο Χρήστος Δώνης, με τους Μπεκ και Χατζηγιοβάνη να παίζουν στα άκρα. Ο Ζαχίντ θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Κολοβός, Ναγκί, Αλεξανδρόπουλος, Περέα και Καμπετσής.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μπουζούκης.

Πρόταση για νέο συμβόλαιο και στον Μαυρουδή

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμη και στον 18χρονο, Παύλο Μαυρουδή, θέλοντας να κρατήσει ένα ακόμη ταλέντο στο ρόστερ του και περιμένει την απάντηση του.

Ο Παύλος Μαυρουδής είναι και αυτός μέλος της γενιάς των 2001 του τριφυλλιού και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται όπως και τον υπόλοιπων νεαρών ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι του 2020, δηλαδή σε έξι μήνες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι ελεύθερος από τώρα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό όμως πιστεύουν στο ταλέντο του και δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο και για αυτό πριν από λίγες μέρες του έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News