«Αρέσει» στον Παναθηναϊκό ο Λαραθαμπάλ
Εξετάζει ενδελεχώς την περίπτωση του Γκάιθκα Λαραθαμπάλ ο Παναθηναϊκός με τον Τσάβι Ρόκα να προτείνει τον συγκεκριμένο παίκτη στους πράσινους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr ο Παναθηναϊκός κοιτάει διακριτικά τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπιλμπάο, Γκάιθκα Λαραθαμπάλ.
Ο 21χρονος Ισπανός εξτρέμ έχει σημειώσει οκτώ συμμετοχές στη La Liga (χωρίς γκολ) και οι Βάσκοι ψάχνονται για να τον παραχωρήσουν κάπου δανεικό για να «ψηθεί».
Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε δανεισμό ποδοσφαιριστή μόνο εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό (όπως στην περίπτωση του Ζαχίντ).
Τον Ιανουάριο οι πράσινοι θα κοιτάξουν δεδομένα κάποιον μέσο, ωστόσο, στην επίθεση δεν θα πουν «όχι» σε πιθανή ενίσχυση, αν κάποιος παίκτης τους κάνει το «κλικ».
Θυμίζουμε πως το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και το «τριφύλλι» δεν βρίσκεται σε θέση να βγάλει από το ταμείο του κάποιο υπέρογκο ποσό. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις των «κομμένων» τον χειμώνα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»