Παναθηναϊκός με ουσία - Νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός με ουσία - Νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είχε θέαμα, ωστόσο η ουσία μετράει στο ποδόσφαιρο, με τους πράσινους να κερδίζουν στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης με πέναλτι-γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη (1-0).

Το τριφύλλι έφτασε τους 16 βαθμούς και πλησίασε κοντά στην πρώτη εξάδα. Οι πράσινοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά κακοί στο τελευταίο μισάωρο δίνοντας στον Αστέρα την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν κινδύνευσαν.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χατζηγιοβάνης στο 8ο λεπτό με πέναλτι από χρήση VAR και ήταν το πιο γρήγορο της φετινής σεζόν για το «τριφύλλι», το οποίο είχε καλό πρόσωπο μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τον σκόρερ και τον Περέα, που σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες…

Οι Αρκάδες στον αντίποδα έδειξαν βελτιωμένοι στην επανάληψη, όπου και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τέρμα εκμεταλλευόμενοι το… αγχωμένο πρόσωπο του αντιπάλου τους, αλλά αυτό δεν συνέβη κι έτσι έμειναν χωρίς νίκη σε 15 επισκέψεις τους στην Αθήνα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (4-4-2): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης (79’ Κολοβός), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (88’ Κολοβέτσιος), Περέα (61’ Καμπετσής), Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης (4-1-4-1): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Σουάρεθ (60’ Σαντόγια), Μαρτίνεθ (80’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Χαουρέγκι (67’ Κρέσπι), Καπίγια, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς).

Διαιτητής VAR: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News