Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Live Streaming 30/10/2019

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαϊκή, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας (19:30, Cosmote Sport 1).

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, η οποία θα βοηθήσει την ψυχολογία του «τριφυλλιού» και να κάνει παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πάει για ντεμπούτο ο Φάουστο

Την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Φάουστο Τιένθα στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Μετά και τη νέα ήττα από τη Λάρισα, ο Γιώργος Δώνης ζήτησε μόνο νίκη από τους παίκτες του, ώστε να πάρει τα… πάνω της και ψυχολογικά η ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, με τους Γιόχανσον (ή Αποστολάκη), Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Ινσούα στην άμυνα και τους Κουρμπέλη, Φάουστο στο κέντρο, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του.

 

Στην κορυφή της επίθεσης πιθανότατα θα δούμε τον Μακέντα, με τους Αλεξανδρόπουλο, Κολοβό και Μολό να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Δεν βιάζεται για τον διάδοχο του Νταμπίζα ο Αλαφούζος

Την απόφαση να μην βιαστεί για τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα έχει λάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, καθημερινά στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού προτείνονται διάφορα ονόματα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ και κάποια από αυτά «φιλτράρονται» από τους συνεργάτες του.

Προτεραιότητα αποτελεί η έλευση ενός προσώπου που έχει παρελθόν στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσουν να έρθουν νεαροί σε ηλικία παίκτες που θα προσφέρουν ή να προβιβαστούν παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του διευθυντή της Ακαδημίας με τους Γιάννη Βονόρτα, Βαγγέλη Σάμιο και Έβανς Παυλόπουλο να έχουν φτάσει στο… τελικό στάδιο, ενώ ακούγεται πως υπάρχει και τέταρτος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html

http://trgoalstv1.me/stream15.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-5.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News