Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το τριφύλλι πάει στην Πάτρα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να προχωρήσει όσο πιο μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου.

Δώνης στους παίκτες: «Βάλατε πλάτη στις πληρωμές, αγαπώ όλους τους παίκτες το ίδιο»

Ο Δώνης ευχαρίστησε τους παίκτες για το γεγονός ότι έβαλαν πλάτη την περίοδο των καθυστερήσεων στις πληρωμές, εξέφρασε την άποψη ότι βλέπει τους πάντες με το ίδιο μάτι και ζήτησε θετική ενέργεια στα αποδυτήρια.

Ο 50χρονος προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για το γεγονός ότι έβαλαν πλάτη την περίοδο των καθυστερήσεων στις πληρωμές, εξέφρασε την άποψη ότι βλέπει τους πάντες με το ίδιο μάτι και ζήτησε θετική ενέργεια στα αποδυτήρια.

«Θέλω κατ’ αρχάς να σας πω ευχαριστώ γιατί όλοι σας βάλατε πλάτη όλο αυτό το διάστημα με το θέμα των πληρωμών.

Ο στόχος του Νίκου (Νταμπίζα) και ο δικός μου ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές κι αυτή η κανονικότητα επανήλθε και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

Ηθελα εδώ και καιρό να σας κάνω αυτήν την ομιλία αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν γινόταν.

Υπήρχαν άτομα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που είχαν πρόβλημα οικονομικό και παρόλα αυτά έβαλαν πλάτη. Ολους αυτούς τους ευχαριστούμε.

Θέλω όμως να σας πω και κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Αλλος παίζει, άλλος δεν παίζει, εγώ παίρνω την απόφαση.

Να ξέρετε ότι αγαπώ όλους τους παίκτες το ίδιο. Μπορεί να κάνω και λάθη, αλλά δεν ξεχωρίζω κανένα.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει θετική ενέργεια απ’ όλους σας. Δεν πρέπει να υπάρχει αρνητική ενέργεια. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά για μας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να σκεφτόμαστε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν έδειξε βίντεο και έκανε παρατηρήσεις για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τη Λάρισα.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News