Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Λάρισα) κανάλι ώρα: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Λάρισα) κανάλι ώρα:

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Λάρισα) κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Λάρισα) κανάλι ώρα: Οι πράσινοι έχουν πετύχει δύο εντυπωσιακά διπλά σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, όμως, στην έδρα τους έχουν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού (το 1-1 από τον Ολυμπιακό).

Ο Γιώργος Δώνης θα κληθεί να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Οι ακραίοι μπακ, Γιόχανσον και Ινσούα δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωριών από κάρτες. Στα θετικά για τον Έλληνα προπονητή η επιστροφή του Μακέντα και η παρουσία του Φάουστο στην αποστολή.

Από την άλλη, η ΑΕΛ θα παίξει πιο αμυντικά και με λιγότερη πίεση.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15:00 από το κανάλι Novasports 1 HD.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στην ΝΟVA:

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, χρειαζόμασταν και αγωνιστικά αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα μας κάνει καλό, όμως δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε το ίδιο καλά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για το αν θεωρεί ότι σταδιακά ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον καλό του εαυτό:

«Σιγά – σιγά βρίσκουμε καλύτερα τα πατήματα μας και δουλεύουμε το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, έτσι όπως το μάθαμε στην προετοιμασία. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν έχουμε τη μπάλα και δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε κάνει μια καλή σειρά αγώνων, ανεξάρτητα αν στο ματς με την Ξάνθη δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ηττηθήκαμε. Η εικόνα μας είναι καλή και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την έντονη κριτική που δέχεται από μερίδα του κόσμου, με αφορμή την παρουσία και του πατέρα του στην ομάδα:

«Στην αρχή και ειδικά πέρυσι με ενοχλούσε. Νομίζω από το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά και από την αρχή της εφετινής προετοιμασίας, το έχω αποβάλλει εντελώς από το μυαλό μου. Όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί σε μερικούς να μην αρέσω καθόλου, ωστόσο υπάρχουν και φίλαθλοι, οι οποίοι μου στέλνουν την αγάπη τους. Δεν είναι μόνο ότι μπορεί κάποιος να με “μισήσει”. Υπάρχουν πολλοί που με αγαπούν. Οπότε νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις όπως θες και εγώ έχω επιλέξει να κρατήσω τα θετικά από αυτή την κατάσταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News