Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS: Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει τρεις σερί τις νίκες του φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό που ψάχνει το δεύτερο τρίποντό του στον απόηχο της λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS: Επανεκκίνηση από το Περιστέρι θέλει ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Δώνη να έχει δώσει βάση στη συσπείρωση του συνόλου. Επιστρέφει στην 11άδα ο Χατζηγιοβάνης, ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Να καλύψει το χαμένο έδαφος της «στραβής» αρχής στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός, με αφετηρία το Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (20/10 – 20:00, ΣΠΟΡ FM 94,6 sport-fm.gr, ΕΡΤ Sports) τον Ατρόμητο για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετρώντας μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το restart, με τον Γιώργο Δώνη να βασίζεται πολύ στη συσπείρωση του συνόλου.

Για αυτόν τον λόγο, ο 49χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Όσο για την 11άδα, ερωτηματικό υπάρχει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, όπου διεκδικούν θέση οι Κολοβός, Περέα, Βέργος, Καμπετσής και Σέχου. Ο Κολοβός , αναμφίβολα, έχει τον πρώτο λόγο, ενώ δύσκολα θα επιλεγεί ο νεαρός Σέχου.

Αξιοσημείωτη είναι και η πιθανότατη επιστροφή του Χατζηγιοβάνη στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει το προβάδισμα απέναντι στον Χατζηθεοδωρίδη για το ένα άκρο της μεσαίας γραμμής.

Συνοπτικά, η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού είναι: Διούδης – Γιόχανσον, Σένκενφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα – Κουρμπέλης, Χ. Δώνης – Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης – Κολοβός.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS | Οι λεπτομέρειες του deal με Χατζηγιοβάνη και οι… επόμενοι

Το σίριαλ με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έλαβε αίσιο τέλος με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Η… μεταστροφή του κλίματος είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτή εδώ και μέρες, με τον παίκτη να μπαίνει ξανά στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος την Πέμπτη τον ενημέρωσε πως θα του γίνει βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο 22χρονος άσος δεν υπέγραψε για 200.000 ευρώ, όπως λεγόταν πως ήταν η απαίτησή του, αλλά η διαφοροποίηση σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν μόλις 10.000 ευρώ στις πάγιες αποδοχές.

Πάντως προβλέπονται κάποια καλύτερα μπόνους, ενώ στο deal δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ρήτρα. Υπάρχει όμως μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Παναθηναϊκό να δεσμεύεται πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, τότε θα συναινέσει στην πώλησή του.

Μετά το happy end στην περίπτωση Χατζηγιοβάνη, το προσεχές διάστημα θα ανοίξει νέος κύκλος επαφών και με τρία παιδιά από τις ακαδημίες που δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει.

Πρόκειται για τους Αθανασακόπουλο, Βαγιαννίδη και Σερπέζη, που θεωρούνται παίκτες με μεγάλη προοπτική.

Στο πλάνο είναι να γίνουν σύντομα συζητήσεις και με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις αυτές θα γίνουν πριν τον Ιανουάριο.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Link για το παιχνίδι… https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News