Αυτή είναι η εταιρία Poseidon που «μπαίνει» στο Athens Alive

Αυτή είναι η εταιρία Poseidon που «μπαίνει» στο Athens Alive

Το Athens Alive προχωράει στα επόμενα βήματα και αυτό φαίνεται από τη σύναψη συμφωνίας της Redstone με την εταιρεία Poseidon που ανακοινώθηκε επίσημα, όπως διαβάσατε νωρίτερα.

Η Poseidon ιδρύθηκε το 2018 και είναι μια μη κερδοσκοπική αναπτυσσόμενη επιχείρηση με σκοπό να σταματήσει η κλιματική αλλαγή. Η πρώτη προσφορά της Poseidon ήταν μια πλατφόρμα που καλεί τους ανθρώπους να αντισταθμίζουν το αποτύπωμα άνθρακα της καθημερινότητάς τους σε πραγματικό χρόνο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας AI και της τεχνολογίας blockchain, η μείωση βοηθά τα άτομα και τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την άμεση και υπαρξιακή απειλή της κλιματικής αλλαγής ενσωματώνοντας πιστώσεις άνθρακα σε σχεδόν οποιαδήποτε συναλλαγή και αυτόματα εξισορροπούν το αποτύπωμα άνθρακα οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας στο σημείο πώλησης. Αυτό έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στην επείγουσα ανάγκη μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου επειδή απαιτεί ελάχιστη αλλαγή συμπεριφοράς των χρηστών του μειώνουν τις δυνατότητες των καταναλωτών να αναλαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο την ευθύνη για τις κλιματικές επιπτώσεις που έχουν οι καθημερινές ρουτίνες στον πλανήτη, γεγονός που δημιουργεί μια αλλαγή σχήματος στην κινητήρια δράση κατά της κλιματικής αλλαγής, αναφέρεται στην περιγραφή της εταιρίας.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version