Όλη η αλήθεια για Μπεργκ και ΠΑΟΚ
Πολλά έχουν γραφτεί τελευταία σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρκους Μπεργκ. Διαβάστε στο newspao.gr
Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα για τον Σουηδό και την οικογένειά του δεν πάνε όπως τα περίμενε στα Η.Α.Ε., ωστόσο η πραγματικότητα αναφορικά με τον ΠΑΟΚ απέχει σε σχέση με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν.
Για την ώρα, τόσο ο Μπεργκ, όσο και η Ζοσεφίν δεν έχουν σκεφτεί να αφήσουν τα Η.Α.Ε.. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να προσφέρει ένα συμβόλαιο 2-2.5 εκ. ευρώ/χρόνο στον Μπεργκ, το οποίο μαζί με την εφορία θα αγγίξει τα 3-3.5 εκ. ευρώ. Βάλτε σε όλα αυτά και το ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί στην Αλ Αΐν, καθώς επίσης και την ρήτρα των 5.000.000 ευρώ που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για επιστροφή του Μπεργκ σε άλλη ελληνική ομάδα. Καταλαβαίνουμε, δηλαδή πως το συνολικό κόστος θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 10.000.000 ευρώ.
Ένα τέτοιο ποσό, σε συνδυασμό με τις άλλες αγορές παικτών που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και οι ελάχιστες πωλήσεις ποδοσφαιριστών της, θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play.
Τέλος, ο ίδιος ο Σαββίδης γνωρίζει πως τα 5.000.000 ευρώ της ρήτρας που θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός για τον Μπεργκ, είναι ικανά να λύσουν πολλά από τα προβλήματα του “τριφυλλιού”, με αποτέλεσμα να μην θέλει να γίνει ο “σωτήρας” της ΠΑΕ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια