Πράνιτς: "Να βοηθήσουν όσοι αγαπάνε, αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..."
Διαβάστε τι δήλωσε για τον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Πράνιτς, που μίλησε στον ΣΚΑΪ και στο “Γκολ Χωρίς Σύνορα”.
«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Για την οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό:
«Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον».
Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι στόπερ αν υπάρξει πώληση
- Αυτή είναι η αλήθεια: Τι ισχύει για Ντεόσα και Παναθηναϊκό
- Η αγορά του NBA κρύβει λύσεις για τον Παναθηναϊκό – Τα 10 ονόματα
- Πλήρωνε για Γκραντ η Χάποελ - Η απάντηση του Παναθηναϊκού
- Αυτά ισχύουν: Πήρε θέση ο Παναθηναϊκός για Νέλσον και Τσαρντάκλια